Monday, August 3, 2009

Biodataku

(biodata ini telah ditulis 12 tahun yang lalu oleh penulis blog ini dalam buku biodata kakaknya~)

MY PERSONAL DETAILS

Nama >> Nur Illi Husna Hasbullah

Umur >> 11 tahun

Tarikh Lahir >> 11 April 1987

Tempat Lahir >> Dah tau kan...

Makanan kegemaran >> Nasi ayam & yam yam & yang halal..

Minuman kegemaran >> Air gas & yang halal

Kawan karib >> Farhana, Wahiza, Lydia, Faireen (dah tak ingat ni sape)

Kawan istimewa >> Ira, Wan, Aznen, Aiza, Afiqah (kwn istimewa kekal sampai sekarang) :P

Kawan biasa >> Ramai...especially Kak Dhilah & Kak Farah (sapa tak tau?)

Musuh >> Nur Hidayah Bt Idris (suka mengumpat orang) (siap explain tuh,still remember that girl!)

Hobi >> Menjelajah, berbual-bual kisah silam dan lain-lain (menjelajah adalah jalan2~)

Cita-cita >> Pengarah Filem dan Pengarah Perhilitan (tak sangka masa ni dh ada cita2 nk jd director)

Falsafah >> Ingin berjaya & eh, terlupa la....

Motto >> Hidup jangan dipersia

Penyanyi diminati >> Siti Nurhaliza, Amy Mastura, Chico (zaman Siti baru nak glamer)

Pelakon diminati >> Amy Mastura, Hairi Othman (tgh gila tgk Puteri Impian)



your lovely,

(tanda tangan)



(bahagian ucapan)

Untuk Kak Amy tersayang

>> jangan main cinta, cinta bukan permainan seperti anak patung

>> jangan suka berkhayal

>> good luck!

3 comments:

Syima said...

comel =)

qi QiLa la said...

hahaha. canggeh ar yang kawan musuh tu.
kalo dulu lepas buat kene liquid name tu.
haha

Illi Hzbull said...

haha! betul tu cik gomez, cis~