Friday, November 25, 2011

Saya Kembali !

Salam Semua !

Dah berhabuk dah blog ni, lama tak update. hehe

Lebih kurang 6  bulan lagi nak kawen, believe it or not, 0% progress !

InsyaAllah baju-bajuan n pelamin nikah akan dibuat oleh Hariz&Team Wedding Services.
Nasib baik dah dalam list, book setahun lepas ! Hariz&Team dah full sampai June 2012! kalau tak kempunan laa, nak cari tailor lain lagi..memang takkan dapat harga sama macam Hariz offer. Lagipun suka sangat workmanship dorang, kemas..! Sekarang ni tunggu turn untuk appointment.

Warna tema pun tak decide lagi !
Side En.Syafiq dah ada tema~~ 

Da- da~~

3 comments:

bahIRAh said...

Wedding Ira pun lagi 6 bulan cmtu tp dah ade progress sikit..hihi.. cepat Ili, nnt lagi kelam kabut..

Ardini Humaira said...

wahhh tahniah tau! :D

satu cahaya petunjuk said...

tahniah ili!!mst bz kan... moga dipermudahkan oleh-Nya :]