Wednesday, January 14, 2009

In the end.

Kat bawah ni, gambar aku dengan kawan-kawan seperjuangan yang lain. Ni lah pelajar-pelajar Jabatan Filem dan Video batch 2006/2007. Aku masuk ASK lambat sebab lepas SPM masuk TAR College (Media Studies). Pastu aku bosan, aku pun berenti (suka hati aku je kan..) Dapat gak tempat kt UiTM Perak, course OM..tak seswai~ Masa kitaorang masuk dulu, masih lagi Akademi Seni Kebangsaan, belum lagi dinaiktaraf jadi universiti terbongsu kat Malaysia ni. Setiap tahun, intake sangat terhad. Untuk Fakulti Filem dan Video, kuota hanya untuk 30 orang setiap tahun. Aku bersyukur terpilih untuk mengikuti course yang gila ni.




Ni first trip kitaorang, pegi melawat Finas. Masa tu, semua ada lagi..
(ada sorang sesat, iaitu Najua Nasir..dia dak teater, sesat sebab ikut aku :p)

1st YEAR






Kat bawah ni pulak, masa 2nd year. Kat Gaya Lab, Shah Alam.
...those who survived.
2nd YEAR




Gambar ni pulak diambil masa kelas pertama, tahun 3.
tengoklah berapa yang tinggal... :(
3rd YEAR

daripada 30 orang dulu....sekarang tinggal 14 orang je kot..
Syukurlah aku masih bertahan, biar lambat asal selamat... (ayat coverline) :p

1 comment:

uMiey said...

btul tu..

*biar lmbt asal selamat..*

tp jgn lmbt sgt!! zmn dh maju..ape2pon mesti laju 10 lgkah ke hdpn..k??

=))

chayokkk gulfren!! i knoe u can do it!!!~