Thursday, May 21, 2009

i'll be missing you.


LAST NIGHT.


En. Syafiq dan Padli baru saja sarapan di rumah, mereka sekarang dah dalam perjalanan pulang ke Kelantan. Just talked to Cikgu Siti, dia kata nak datang sini, maybe masa majlis konvo En. Syafiq nanti. Kedengaran suara beliau yang gumbira, maklumlah anak teruna dia balik hari ni :)
I'll mish you, Cayang. Rehat puas-puas~
Come back soon, I'll be waiting.
love you.. Kirim salam kat semua n jangan lupa chocolate tu.
Hugs n kisses for Beefcake! <-- (TZM) :p
p/s : Daisy dah lahirkan anak, 3 ekor yg comel2!

4 comments:

nafis said...

n sy jd tok bidan daisy~yeay~~

Illi Hzbull said...

yup.. :)

Fatin Shaza said...

ooh mariah carey. *sibuk je =P* If you want to know something, lagu dia yang 'We Belong Together' yang dia pakai a bride's gown tu... it's actually konon2nya the continuation to the story of 'Always Be My Baby'. You have to listen closely though =)

Haritu nampak nafis and fadhli kat fakulti, rupanya sbb dorang tak hantar lagi one last assignment tu...

Illi Hzbull said...

yeke Shaza?
didn't know 'bout that,
dgr skrg jgk, hehe~

haaa..mereka memang~