Saturday, May 30, 2009

steal!

Hari ini, membosankan seperti biasa. Lalu aku telah membuat keputusan berjalan-jalan. Lokasi macam selalu, Sunway Pyramid. Boring..bertambah tambah tambah tambah boring bila En. Syafiq tiada di sisi. Selalunya ok je jalan sorang-sorang, sebab tau lepas tu jumpa dia. So, berjalan je la tanpa hala tujuan. Masuk kedai keluar kedai. Hari ni hari bertuah aku kot. Ada Padini & Seed Clearance Sale dekat depan Giant. Semua orang menggila. Aku pun join sekali. dan seperti biasa, aku akan pening bila orang ramai-ramai camtu. Tapi still usha-usha apa yang best. Pelik sekali kelakuanku hari ni. Tiba-tiba...yeay~ jumpa ni. menepati citarasaku..wee, so beli! :P


Top & Bottom from Seed.

Love the colour, the details~
both for RM22! hahaha
top : RM 9
bottom : RM 13
both are lucky numbers!


hehe sesat! ini adalah kasutbuangtebiatku.
beli utk aidilfitri 2008. baru pakai beberapa kali. gatai nak kasut tinggi menggunung.
ku amat menyukainya~ tp saya tak mahu kelihatan lebih tinggi drpd En.Syafiq!

*mahu menyimpan baju & seluar tu sehingga berjumpa dgn En.Syafiq semula. MISS YOU!

11 comments:

Syima said...

gile murah!! 0_o

Illi Hzbull said...

tu lah syima, semua murah n cantik~
klu la byk duit! haha..

niNiE said...

nak kasut tu gak...chantek~~

Illi Hzbull said...

hehe, thanks ninie~
i pun lupa ada kasut tu :p

Fatin Shaza said...

HO CRAP! Lawa siot kasut tuh...

Jaga baik2 kasut tu... sbb sgt cantik

Illi Hzbull said...

tu la shaza. br skrg nak appreciate kasut tu :)

Fatin Shaza said...

Haha XD

I dulu ada kasut kain jgak, tapi warna putih + pink... pastu terpaksa buang sbb dah kotor sgt jln2 kat lumpur smua... ;_;

Nafis tak join jadi fasilitator workshop RUMI ke? kalo tak, ada lah sebab utk dia dtg shah alam kejap haha...

Illi Hzbull said...

ala ciannya~!
taktau la, dia tak cakap apa2.
tp, mybe next week dia dtg.
hehe~

tanpa nama said...

huuu.. a ah. dia dapat masuk ueee

Illi Hzbull said...

hahaha
kecoh la anak wayang tu dgn harry
huru hara~~
haha nk jgk pn.marlia amek dia :P

:grAciE: said...

OMG!!
it's so cool..
sgt chantek..
i luv it3X!!..
u r so lucky anyway..
dpt bli dgn harga yg sgt murah..
waahh~
sgt jeles..
hu3..