Thursday, May 7, 2009

Lubuk Pusar by Ito Junji

Hari ni berjalan-jalan di kedai buku kawasan rumah.
Cayang nak beli double-sided tape untuk tampal no. plate BFF.
Tiba-tiba tangan aku secara automatiknya menggapai sebungkus buku.
Lubuk Pusar ???!

Cyg, tengok ni ! Ni cerita kita baca dulu ?
Hey !! (excited) complete set! Cyg nak beli
Ayg nampak dulu, nak beli.

Gembiranya hati !
Jumpa komik ni. Cerita ni kegilaan kami masa form 2 dulu.
Cyg yang selalu beli komik remaja, berebut-rebutlah nak baca sambungan kisah tu.
hahaha~! Bagi kami, cerita itu sungguh menyeramkan~~~~~~
Sekarang aku dah ada complete set ! Yahooooo, sungguh murah, hanya RM7.90 untuk 3 komik tuh. Weeee :D

Cyg, saya baca dulu. Awak, siapkan design !
mwahhh~


5 comments:

Fatin Shaza said...

Omigod! Cerita ni yeh??? Dulu I ikut comic ni dalam Kreko... haha.

Yes, seram....

If you want, kat website ni

http://www.onemanga.com/Uzumaki/

you can read it online in English.

Illi Hzbull said...

haha tu lah pasal!
dulu Nafis yg selalu beli Kreko
laa..taktau lak ada online..
btw, thanks Shaza ! :)

RainRose said...

~ kita dah berpindah dari wordpress ke blogspot... jenguk-jenguklah kita di sana... huhuhuhu....

nadia :) said...

hello blogger.
bole bace lubuk pusar online eh.
susah betol nak cari buku ni
kalau ad epon kat kedai buku apek yg
old skul. tu pon tggl vol1 je.
yeap.cite ni best

Anonymous said...

sedihnya,habis cam tu je ~~~~