Tuesday, December 2, 2008

yeay?


tadi dah exam teori mak yong..yeay~!
dah tak de paper lagi pasni..yeay~!--(kami study 20 minit utk silibus satu semester--tu pun sambil makan!)
nk cuti...! boleh tak?




  • audio belum buat mixing (going to B'sync Studio tomorrow)
  • report Jimbo belum anta
  • Mr. Richard still buat kelas untuk Jimbo (dh exam week lah!- walaupun paper kami satu saje)
  • bila nampak Mr. Richard apa kita kena buat? ---LARI KAWAN-KAWAN!
  • ada final preview untuk Cinematography khamis ni -- betul-betul final kan?? no more taking pictures, developing shots, exposure meter.....~~
  • ouh no~~ exam praktikal Mak Yong! kena menari mengadap rebab, barat anjung, sendayung pak yong +menyanyi + lakonan! group saye pada 11 disember nnt~ adoi....
can't wait for all this to be over..i'm done with all the craziness this semester~
nak lepak bersama Qila ku sayang..kesian dia td, aku nampak (kat side mirror) dia dok kejar aku
'ko nak pegi mane?! jom lah lepak..'

hmm...feel bad. dah lama tak lepak ngan Qila :(
don't know what's wrong with me nowadays

Qi, nnt kita camping kat PD! --i promise! :)



4 comments:

Fatin Shaza said...

Cinematography (hopefully I spelled it correct!) sounds interesting~~

Dayangku Nuraini Wahed said...

have fun! =D

Illi Hzbull said...

ok laa..
tp sgt memenatkan~
huhu

bicarasamaawan said...

muka nak dekat sama.
:)