Sunday, December 5, 2010

Tanda.

5/12/2010.
Family En.Syafiq datang ke rumah untuk menghantar tanda. Agak menggelitis diriku kejap, haha! Malu dan nervous. Umi tak kasi turun dulu, bila panggil baru turun. Alahai, lagilah malu! Takpelah, merasa malu-malu dirisik... :p Tapi sedih sebab Abah tak join, dia tiba-tiba demam panas semalam. Kena tahan kat hospital. Uncle Sani tolong wakilkan tapi bininya Cik Jarr yang lebih banyak cakap n jadi wakil family saya! Tak sia-sia dia belajar di law school dulu, memang bidang dialah tu. Semuanya ok. Saya dapat 4 hadiah..balas balik pun 4. Doakan semoga semua  baik-baik saja..~ InsyaAllah. The engagement? Soon. Tak mahu dedah lg..hehe, stay tuned!

Tukang conteng muka, Amelia Hzbull! Thanks!!


Family En.Syafiq datang 4 buah kereta


menerima cincin dari cikgu kesayangan :)


Salam salam..Puan Siti Khadijah.
Insan ini mengajar mata pelajaran kegemaran saya 10 tahun lalu



Masuk bilik balik! Thanks my bff Cik Salwati , teman saya sepanjang masa.


Kaum wanita~ 


En.Syafiq's little sisters! The other little brother was missing.



 With the presents




Cake from Beautiful Flavor, yummy! Thanks Munif's mom~
1001 days of us.


Abah saya dan Abah En.Syafiq di hospital..cian abah :(
abah demam sebab pergi pancing udang nak bagi family En.Syafiq makan.

8 comments:

mohammad said...

salam ziarah

qila gomez said...

illi..!
congrats! im happy for you =)

Ms.uMiey =) said...

wow!wow! n wow lggg..~ wee..~~ cant wait ur big day dear!~ congratzz! :')

Illi Hzbull said...

Gomez : thanks a lot dear!
Umi : tenkiu2..big day..rahsia.haha

nena said...

illi !!!! congrates babe. I'm happy for u ;)
nnt nk mkn nasi myk jemput taw ;p

Syima said...

OMG TAHNIAAAHHHH!!!!

Illi Hzbull said...

nena & syima : thanks u guys!

mRa said...

hee...nanti engage / kahwin, jemput mra!! ^_________^