Wednesday, February 16, 2011

Aqilah's Birthday Post-party.

It's my best buddy's birthday!!
Birthday Cik Qila ni awal bulan sebenarnya, 2 Februari..tapi sambut lambat sikit.
Terima kasih sebab jemput kami ye! Majlis ni di'organized' oleh Cik Mimi dan rakan serumah.
Maka, saya dan kawan-kawan lain ke Changkat View Condo untuk sambut sama..
Linda, adalah junior saya sewaktu di kolej dulu merangkap Chef of the day! haha, kagum kotttt!!
Dia masak bihun goreng, fruit cocktail, goreng nugget..ala, biasa la..rumah bujang :)

tengah tunggu birthday girl, si Tash bentangkan idea
macam mana nak buat surprise..er, tak setuju!

tuan-tuan rumah dan para tetamu

happy birthday our favourite kura-kura!
nyum2, ice cream cake

I only bought a balloon, huhu..

with the Mastermind, Mimi! on the left.


these are my bestfriends, my sunshine and rain.
Wan sekali, tapi dia balik awal..ada meeting katanya.
Too bad Iefiz wasn't there, he's still in London!
we miss you, please come back soon..
Tahun ni elok sikit sambut birthday, kalau Iefiz ada, wild party je haha!!
wild party antara kami je ye, wild pun sebab tenggelam timbul 
kat swimming pool..rinduuunya!

Happy Birthday my Dear Aqilah, may you get what you wished for.
Be happy always, friendsss for-eva!!
xoxo


1 comment: