Tuesday, February 22, 2011

It's a Bash!


I love small gatherings! When it comes to meet ups, family/friends gatherings, they will hand the job to me. I love organizing it, and make sure that everyone will come! So this year, another birthday for En.Syafiq. Since, our anniversary and his birthday sangatlah dekat, beza cuma 3 hari..so, his birthday celebration will be with his friends. Takkan dua-dua pun nak sambut berdua, ye tak? But I have a limited budget, ngeh3. Last year sangat kesian kepada kawan-kawan En.Syafiq. Tak tau pulak yang everyone I invited will show up! Buat di padang MBSA, Shah Alam..duduk atas tikar, makan kek dan minum sahaja. Sangat gembira & terharu bila kawan-kawan En.Syafiq datang dan tolong buat surprise! Thanks korang..!

This time around, I wanna make a proper makan-makan event. InsyaAllah dengan bajet tak sebesar mana, dapatlah makan sama-sama dengan mereka. Akan buat kat belakang rumah je, bukak pagar belakang dan jalan beberapa tapak, dah sampai! hahaha..the menu..jeng jeng jeng..sambut sehari awal, er..beberapa jam awal to be exact. Sebab Ahad makcik kawen.

I hope it will be a nice small gathering sambil menyelam dan berendam :)
Sorry kepada sesiapa yang tak menerima jemputan, it's a private event..kalau ada budget lebih besar nanti, InsyaAllah semua akan dijemput ya!


Sepatutnya tarikh tunang kami 13.3.2011 , tapi kena postponed. bagi laluan untuk orang lain. Hope this party will bring me some smile...


UPDATE : THIS EVENT IS OFFICIALLY CANCELED. ANY FURTHER NOTICE WILL BE POSTED

1 comment:

Miss Tatie said...

kawan-kawan dijemput untuk sertai contest ini
http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html