Monday, February 28, 2011

Oh Nilai 3!

First time pergi Nilai 3 semalam dengan kawan baik saya, En.Syafiq. Orang lain dah mula buat macam-macam, tapi daku? tiada apa-apa lagi..Jadi, semalam saja la jalan-jalan kat Nilai 3. Survey harga! itu yang perlu. Errr...masuk 3 kedai je dah rasa nak muntah. Wuuu..bukan apa, ku memang kurang gemar hunting barang-barang ni. Sebab itulah saya menghargai online shopping! Kedai-kedai disitu sangatlah banyak barangnya, lagi la pening. Tapi takpe, gagah kan juga. Nasib baik ada banyak gerai jambu, semangat sikit nak jalan! 

cantik kan
RM49.90/pc


suka yang ni
RM43.90/pc

umi nak beli yang macam ini, yang tembaga punya.
this one yang plastic! ok apa :p


berkenan yang ni, wrought iron.
RM21.90/pc

Last-last, beli styrofoam cups...Kain satin 2 meter, kain organza 2 meter untuk alas meja party nanti!
Murah ok! 

Styrofoam cup = RM1.20/ 25pcs
Kain satin = RM3.90/meter
Kain organza = RM2.00/meter

Nilai 3

Though I don't like it, I have to go back there to buy the stuff
Sediakan wang ringgit je la!

6 comments:

Daleela said...

Dear.. hati2 ye.. kadang2 kedai di Nilai 3 lagi mahal dr KL...

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum illy,

saya kurang gemar ke nilai sbb nanti confuse nak beli apa, rambang mata betul la )=

mekchu said...

adoii.. sebaik dah lepas fasa2 itu.. kalo tak, mesti tgh meroyan skang ni nak pilih dulang hantaran.. cantik2 sangat..

Imzainieyzulkipli said...

woooo! nilai 3...

dilla salleh said...

hye..;)
dear,ari tue sy shop brg engaged sy dkt nilai 3 jugak...
u nk beli...beli dkt kdai dpn surau n satu lg line blkngnye,xingt nmenye astana mybe? good serve...
i thought it cheaper than yg area dpn ;)
pendapat je ..;)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

chanteknye dulang 1st n 2nd tu.. teruja tgk!