Friday, June 10, 2011

E-day : Mini Pelamin

Sekarang ni memang trend E-day pun naik pelamin eh..
menurut perintah Umi, layankan aje~
But I told her to keep everything simple.

So takde step by step macam mana terbinanya mini pelamin ni,
sebab masa ni busy kt luar, balik-balik amek bunga kt Petaling Street,
dah tersedia dan siap dah!

Thanks Umi :)

Aaa..theme dah lari dah semua..tak pe, gua tak kisah! 
:D


comel jugak kan? hee
Bantal tu beli kt Jusco, Sunway Pyramid.
RM89.90 50% off!
RM44.95
takde kaler lain dah, redah aje~



sebahagian bunga-bungaan yang dibeli di Petaling Street.
try la pergi malam dan tunggu lori bunga baru sampai.
berpeluh waa cakap luuu~
abang-abang besar, kak long semua dok tunggu berebut bunga!

scary okeh!

6 comments:

miey anna said...

hye dear..singgah sinii follow kamu juga ^_^

Illi Hzbull said...

slm perkenalan~ :)

WillBemrs said...

follow kamoo jgks... ;)..

p/s: nak kepoci cket... murah x u beli bunga kat petaling street tu..???

Q said...

wow..fresh flower u..hihi congrats!:D link and follow u back..:)

Illi Hzbull said...

murah jgk la~ roses 20 kuntum rm13, klu yg kuncup mahal sket, rm16..hari tu byk jgk bli, sume dlm rm100 je

q: tq :)

Cik Emie said...

hye illi :) emi sggah n follow..emi suke tgok b2b diy mini pelamin..emi pon diy sendiri jek utk e-day :)