Friday, June 17, 2011

Fisilly's E-day : The Ring

Salam Jumaat semua~
kali ini, marilah kite skodeng cincin yang  diterima untuk pertunangan aku dengan En.Syafiq.
Terima satu cincin je sebab cincin merisik dah dapat lebih awal.



tadaaa~ another gold ring for me.


sorry gambar tak berapa clear, snap sendiri pakai kamera biasa.
Tak ada pula gambar cincin yang aku beli untuk En.Syafiq, lupa daaa~
Cincin yang aku pilih untuk dia, silver dengan batu hornet.

Memandangkan buat masa sekarang kami berjauhan, maka masing-masing beli cincin.
Dia beli untuk aku, aku beli untuk dia. 

Tapi kan, yang aku tak berapa puas hati..~
Cincin yang aku terima sangatlah besar! :(
Even pakai kt jari tengah ke, telunjuk ke..besar okeh..jari ibu sah-sah la tak muat..gilo apo~
Umi Long cakap, jangan bukak cincin untuk 3 hari, tak elok..maknanya kena pakai la juge.

So, pakai je la..tahan dengan cincin merisik..heh~
Tak mahu pegi alter, nanti kalau dah gemok, boleh pakai lagi.
Harap-harap aku gemok, bila la aku nak gemok?
Gemok sikit sudah la~


Masa Cikgu Siti sarungkan cincin,"Eh, besar ke?"
hehe~

Note to En.Syafiq :
Awatlah hang beli besaq sangat, cheq pilih untuk hang elok-elok jaa..
waaaa..kan cincin merisik tu elok je saiznye~
nak kena cubit ni! sedih hang taktau size jari manis chekk

apa-apa pun , i lap u lah En.Syafiq.



10 comments:

nida-razak said...

cantiknya cincin illi =)

illi klo kawin bulan 5 thn dpn pon da ley start wat persiapan sket2 dari sekarang..nida ari tu pon terus stat wat after bertunang, even almost setaun lg..nida bertunang awal bulan 1, n insyaAllah kawin buln 12, so mmg dkt staun gak..illi ley da prepare dr skarang...klo nk tgk checklist, ley tgk sini

http://nida-razak.blogspot.com/2011/06/my-bff-getting-married.html

Illi Hzbull said...

wah, ok2..tu la skg tgh survey2 katering, kebanyakan kena book 6 bulan awal~ waaa..tq nida! syg lebih laa hehe

nida-razak said...

hehe..klo ada apa2 ili nk tnya, tnya je kay, =) or boelh email nida :
nurasnidarazak@gmail.com

Syima said...

eh dah betunang??!!!!
anyway congrats~

Illi Hzbull said...

ye syima, ktorg dh tunang, hee
sorry tau tak inform, buat simple2 je..nnt kawen wajib dtg tau! :)

cik purple said...

heheheh cantik cincin tu...mcm penah tgok b4 nih..tp lupe..b4 nih mase g usha cincin tunang..byk sgt kedai masuk..hehehe :)

Illi Hzbull said...

illi tak pernah lg usha cincin..
sbb sebelum ni mmg tunang yang pilih n beli sendiri~

Cik Emie said...

eh lupe nk congratz dah bertunang hehe :) xpe baik besar cket dr kecik dear :)

Illi Hzbull said...

tq emie, congrats to u too :)

UyaRayza said...

cntiknye cincin hehehe